Πριν από περίπου έναν χρόνο είχε προκαλέσει σοκ η είδηση ότι ο Ρενέ Χένρικσεν πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στον μυελό των οστών.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού έμαθε να μην τα παρατά ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, όπως έπραττε και στους αγωνιστικούς χώρους, και στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του πάλεψε και βγήκε νικητής, παίζοντας μάλιστα και πάλι ποδόσφαιρο προ ημερών σε ένα παιχνίδι των παλαίμαχων της Άαλμποργκ.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του ο Δανός παλαίμαχος στόπερ επεσήμανε: «Το θεωρώ μία πολύ σπουδαία πρόοδο για την κατάστασή μου πως το σώμα μου έχει επανέλθει και μπορώ και πάλι να παίξω ποδόσφαιρο. Η επιστροφή μου στο γήπεδο δείχνει ότι είμαι και πάλι αρκετά καλά. Την περίμενα πολύ αυτήν την ημέρα».

Εν συνεχεία ο Χένρικσεν υπογράμμισε πως «για να είμαστε ρεαλιστές η ασθένεια πάντα θα υπάρχει μέσα στο σώμα μου και δεν μπορεί ποτέ να ελεγχθεί απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως για την ώρα δεν είναι ενεργή. Φυσικά και είμαι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με το πώς ήμουν πριν από την ασθένεια, όμως και μόνο την επιστροφή μου τη θεωρώ μία νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ερωτηθείς για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η ασθένεια, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Κάποια στιγμή θα αναπτυχθεί και πάλι, όμως αυτό μπορεί να είναι τον άλλον μήνα, μπορεί να είναι και σε 20 χρόνια. Δεν το σκέφτομαι, έχω στο μυαλό μου μόνο να ζω ως ένας κανονικός άνθρωπος. Κάθε μέρα για μένα είναι χρυσή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης