Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν, την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους. Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με το νέο λογότυπο του παιχνιδιού να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός, με μία από τις πιο νεανικές συνθέσεις παικτών στην Ευρώπη, έχει ξεκινήσει την εφετινή περίοδο δυναμικά σημειώνοντας, μέχρι στιγμής, έξι νίκες και μία ισοπαλία. Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, για όγδοη συνεχή χρονιά, στην προσπάθειά της για μία επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, σύσσωμη η ομάδα εξέφρασε την υποστήριξή της στο κοινωνικό έργο της εταιρείας και ιδίως στην πλήρη ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Μάλιστα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέβασαν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και κάλεσαν τους φιλάθλους της ομάδας να κατεβάσουν και αυτοί δωρεάν την εφαρμογή, συμβάλλοντας και αυτοί με τη σειρά τους στο έργο της ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης