ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε και συγγνώμη»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020, 22:06
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε και συγγνώμη»

Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με το Παναθηναϊκός TV κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τη Μαρκό οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας τον κόσμο για την ανταπόκριση και ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Η ανακοίνωση:

«Είναι κοινότυπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που κατά χιλιάδες ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του paotv.gr, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τη Μαρκό, στην πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του «Παναθηναϊκός TV». Παράλληλα, όμως, αυτή η επιθυμία προκάλεσε αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα.

Οφείλουμε να απολογηθούμε στους χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ήδη όλες οι αρμόδιες ομάδες του «Παναθηναϊκός TV» εργάζονται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων, ώστε στο επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού με το «Παναθηναϊκός TV», στις 26 Αυγούστου στο φιλικό με τον ΟΦΗ, να κυλήσουν όλα ομαλά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020, 22:10