Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό ότι εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το αποψινό (20.30) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League.

Η ανακοίνωση των «πράσινων»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια -με τους περιορισμούς που προκύπτουν λόγω της πανδημίας- του αποψινού αγώνα στο “Απόστολος Νικολαΐδης” με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχουν εξαντληθεί. Επομένως η διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου μέσω της Ticket master έχει κλείσει. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας που απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για το σύλλογο».

Νωρίτερα το «τριφύλλι» με ανακοίνωσή του είχε γνωστοποιήσει ότι οι Θύρες 13-14 θα είναι κλειστές.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30) οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας.

Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες, θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου».

Η πράσινη ΠΑΕ οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση για λόγους ασφαλείας, όπως αναφέρει και στο κείμενο της ανακοίνωσης, διότι υπάρχουν φήμες για ένταση μεταξύ οπαδών τις τελευταίες ημέρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης