Παναθηναϊκός: «Ποιοι συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 17:40
Παναθηναϊκός: «Ποιοι συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;»
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή τους πήραν θέση για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σταύρο Κοντονή να συνομιλεί με ανθρώπους του τριφυλλιού  και του Ολυμπιακού κατά τις χθεσινές διαβουλεύσεις στη Λεωφόρο, ζητώντας άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να βγουν στο φως οι συνομιλίες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ


«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε γνώση ότι σε μερίδα ΜΜΕ κατεγράφη ως ρεπορτάζ ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής επικοινωνούσε κατά το κρίσιμο δίωρο (18.15-20.15) των διαδραματιζομένων στο γήπεδο της Λεωφόρου την 21η Νοεμβρίου με ανθρώπους και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Κατηγορηματικά ανακοινώνουμε ότι ουδείς από τον Παναθηναϊκό είχε την οποιαδήποτε συνομιλία με τον κ. Κοντονή. Ως εκ τούτου εάν αρνηθούν τα δημοσιεύματα, απευθύνουμε το ερώτημα «ποιοι τελικά συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;» και ζητούμε να διαταχθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διεξαχθεί έρευνα των συνομιλιών που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο δίωρο και οι οποίες οδήγησαν στην παντελώς λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει τη διεξαγωγή του αγώνα».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 17:43