Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League, για πρώτη φορά φέτος πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του Πλατανιά στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική, με γκολ που πέτυχε στο 40’ ο Αμπέντ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ και στο τέλος να επικρατήσει. Οι Κρητικοί εγκλώβισαν την ομάδα του Αναστασίου, ωστόσο στο 40′ μετά την προσπάθεια του Κλωναρίδη και την κακή αντίδραση του Γεωργαλίδη, ο Αμπέντ άνοιξε το σκορ. Νωρίτερα ο Πλατανιάς είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Τόρες και μία στη συνέχεια με τον Κάταϊ, τις οποίες σταμάτησε ο Καπίνο με σωτήριες επεμβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 50’ ο Κλωναρίδης είχε μία ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ.

Ο Αμπέντ στο 80′ και το 83′ έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ενώ ο Πλατανιάς έπαιξε στα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βλαχοδήμου. Κάπως έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0.

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 1-0 (Nova 2)

Γκολ: 40′ Αμπέντ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μπεργκ – Καζναφέρης, Βλαχοδήμος, Φαΐσκα, Σιώπης

Κόκκινες κάρτες: 83′ Βλαχοδήμος

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (68′ Κουτρουμπής), Νάνο, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Ζέκα, Λαγός (57′ Μπαϊράμι), Αμπέντ, Πράνιτς, Κλωναρίδης (73′ Καρέλης), Μπεργκ.

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος):
Γεωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Φαΐσκα, Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (85′ Σιαλμάς), Καζναφέρης (78′ Σιώπης), Βλαχοδήμος, Τόρες, Κάταϊ (72′ Μπέλιτς).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης