Στην κατάθεση αγωγής κατά του Παναθηναϊκού προχώρησαν την Τρίτη οι «59» που σαμποτάρουν τον Βοτανικό, σύμφωνα με το SDNA.

Στόχος τους είναι να «προσβάλουν» το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Γενική Συνέλευση της 30ής Μαρτίου για τη «Διπλή Ανάπλαση» και το γήπεδο στο Βοτανικό, η οποία είχε υπερψηφίσει το πρότζεκτ με 2.051 ψήφους και ποσοστό 68,5%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (17/5) επρόκειτο να επικυρωθεί από το Διοικητικό Εφετείο η υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης, ώστε να δοθεί και νομική υπόσταση στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το πρότζεκτ του νέου γηπέδου.  

Παρ’ όλα αυτά, οι συγκεκριμένοι «59» δεν έκαναν μόνο προσφυγή κατά της σημερινής διαδικασίας, αλλά κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού! Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Διοικητικό Εφετείο ανέβαλε για τις 23 Φεβρουαρίου του 2023 την εκδίκαση που είχε τυπική σημασία, μέχρι να βγει απόφαση για την αγωγή. 

Στην αγωγή που κατέθεσαν το πρωί της Τρίτης προσπαθώντας να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία ζητούν την ακύρωση όλης της Γενικής Συνέλευσης, με το πρόσχημα ότι το πρότζεκτ Βοτανικός έπρεπε να είχε υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι των ψηφισάντων, αλλά κι ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι λογικό, αυτή τη στιγμή επικρατεί αναβρασμός από την κίνηση των «59» που σαμποτάρουν με τέτοιον τρόπο την απόφαση που έλαβε η πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης, καταφέρνοντας εν τέλει να πετύχουν προσωρινά τον στόχο τους, που ήταν η αναβολή της επικύρωσης κι ενώ επίκειντο οι υπογραφές των συμβάσεων ανάμεσα σε Δήμο και Παναθηναϊκό. 

Πηγή: SDNA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης