Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Αθανασακόπουλο - Υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, 17:04
Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Αθανασακόπουλο - Υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023

Πλήρης ανατροπή σκηνικού υπήρξε το πρωί της Δευτέρας (20/1) στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τους εκπροσώπους του Ανδρέα Αθανασακόπουλου, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν εν τέλει σε προφορική συμφωνία, για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός (που αποκτήθηκε το 2017 από τη Θύελλα Πατρών, όταν ο τότε διευθυντής της «πράσινης» Ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, πρόλαβε στη... στροφή τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ), έμενε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και στις αλλεπάλληλες επαφές που προηγήθηκαν το τελευταίο δίμηνο, δεν είχε βρεθεί η «χρυσή τομή» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, από την 1η Ιανουαρίου κι έπειτα -όταν είχε μπει πλέον στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, άρα μπορούσε να διαπραγματευτεί ελεύθερα και με άλλες ομάδες- υπήρχε πολύ έντονη πληροφόρηση πως, όχι μόνο είχε επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά τα είχε βρει με τους Πειραιώτες, για να συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι στην ομάδα του «λιμανιού» (υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες της Ιταλίας).

Ο Αθανασακόπουλος αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, 17:08