Παναθηναϊκός: «Άνοιγμα» του Μπόλονι με τετ-α-τετ με τους παίκτες

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, 19:59
Παναθηναϊκός: «Άνοιγμα» του Μπόλονι με τετ-α-τετ με τους παίκτες

Από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, πριν από το ματς με τη Λαμία (30/01), όταν ο Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε να συναντήσει τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού, για να ακούσει τα (όποια) «παράπονά» τους για τον Λάζλο Μπόλονι και τον συνεργάτη του Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, άνθρωποι που βρίσκονται πέριξ του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», προσπαθούν με καθημερινές συζητήσεις (και) με τις δύο πλευρές (παίκτες και προπονητή) να περιορίσουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων.

Μία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση «εκτόνωσης» της κατάστασης, ήταν η χθεσινή (03/02) πρωτοβουλία να συγκεντρωθούν όλοι μετά την προπόνηση στο εστιατόριο του «Γ. Καλαφάτης» για να κόψουν την τούρτα για τα 113α γενέθλια από την ίδρυση του συλλόγου. Βάζοντας μάλιστα και τον «υπαρχηγό» Σωκράτη Διούδη να σβήσει τα κεριά, διότι είχε κι αυτός γενέθλια (έκλεισε τα 28).

Και είναι αλήθεια, πως για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό όλοι μαζί ήρθαν λίγο πιο κοντά, βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο για τα γενέθλια της ομάδας, μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα. Από την πλευρά του και ο Μπόλονι, εδώ και δύο ημέρες έκανε ένα αντίστοιχο «άνοιγμα» προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Δίχως να αμελεί όλα όσα έχουν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, συζήτησε το θέμα με μέλη της διοίκησης και στελέχη του «τριφυλλιού» κι αποφάσισε να κάνει ένα πρώτο «βήμα» για να έρθει κι ο ίδιος πιο κοντά με τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, τόσο την Τετάρτη (03/02), όσο και την Πέμπτη (04/02), ξεκίνησε μία σειρά από τετ-α-τετ με όλους τους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να ακούσει τις απόψεις τους για την ομάδα, για τον τρόπο με τον οποίο παίζει, για όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Μοιράστηκε επίσης και τις δικές του σκέψεις, τους προβληματισμούς και τα παράπονα και γενικά προσπάθησε να μειώσει το «χάσμα» που υπήρχε δεδομένα εδώ κι αρκετές εβδομάδες ανάμεσα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Προκειμένου να λυθούν -όσο είναι εφικτό- εσωτερικά τα όποια «θέματα» υπήρχαν, να βρεθούν κοινές κατευθύνσεις και να μην «διογκώνονται» καταστάσεις εντός των αποδυτηρίων.

Την Πέμπτη (04/02), ο Μπόλονι συνομίλησε περισσότερο απ’ όλους με τον Μπαρτ Σένκεφελντ και με τον Γιασίν Αγιούμπ. Με τον Ολλανδό είχε ορισμένες «τριβές» εν ώρα αγώνα, στα ματς με τον ΟΦΗ και με τη Λαμία και θέλησε να το συζητήσουν και να το ξεπεράσουν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ τους, ενώ με τον Μαροκινό συζήτησαν το πως θα «ξυπνήσει» αγωνιστικά (απ’ τη στιγμή που δεν αποχώρησε κατά το χειμερινό, μεταγραφικό «παράθυρο»), προκειμένου να «μπει» πολύ πιο ενεργά στο rotation της ομάδας και να την βοηθήσει ουσιαστικά στα ματς «φωτιά» που ακολουθούν.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, 20:08