Μόνο… ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τον Γιασίν Αγιούμπ, καθώς οι εξετάσεις που έκανε στο δεξί γόνατο έδειξαν μία μικρή φλεβική θρόμβωση στον τένοντα που βρίσκονται πίσω από το γόνατο.

Ο διεθνής Μαροκινός μέσος του Παναθηναϊκού παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας και για τέσσερις μέρες ακολούθησε συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή, η οποία ωστόσο δεν τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού πήγε τον Αγιούμπ για νέο κύκλο εξετάσεων κι από τον υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε φάνηκε πως έχει μια μικρή φλεβική θρόμβωση στο συγκεκριμένο σημείο, πίσω από το γόνατό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακριβώς επειδή πρόκειται για «ευαίσθητο» θέμα, η ιατρική ομάδα των «πράσινων» έδωσε αμέσως οδηγία για έναν τρίτο κύκλο, πολύ πιο εξειδικευμένων εξετάσεων στο ιατρικό κέντρο του Αμαρουσίου στις οποίες θα υποβληθεί ο 25χρονος μέσος τη Δευτέρα (24/02) και την Τρίτη (25/02), προκειμένου να διαπιστωθεί και να «αποτυπωθεί» με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημα της θρόμβωσης στον τένοντα του Μαροκινού και παράλληλα, να ξεκαθαριστεί το διάστημα για το οποίο θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία για τον κυριακάτικο (01/03) αγώνα με το Βόλο στο ΟΑΚΑ (τελευταίο της κανονικής περιόδου), καθώς εκτός από τον Αγιούμπ, νοκ-άουτ έχει τεθεί και ο Χατζηθεοδωρίδης (διάστρεμμα α’ βαθμού, έκανε και σήμερα θεραπεία), αλλά και οι τιμωρημένοι Χρήστος Δώνης, Ζαχίντ.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε ακτινογραφία στον αγκώνα μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Κ19 με τον Αστέρα, με την εξέταση να βγαίνει «καθαρή». Οι δε Μπουζούκης, Πούγγουρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης