Το αποτέλεσμα της μαγνητικής στον αριστερό προσαγωγό, στην οποία υποβλήθηκε ο Αχιλλέας Πούγγουρας το βράδυ της Τρίτης (10/03) ήταν υπέρ του δέοντος καθησυχαστικό για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς κατέδειξε πως αφενός υπήρξε σημαντική βελτίωση στο σημείο που νιώθει ενοχλήσεις εδώ και καιρό κι αφετέρου ο 24χρονος στόπερ απέφυγε τα… χειρότερα και δη, τον κίνδυνο του συνδρόμου κοιλιακών/προσαγωγών.

Στο μεταξύ, το triplex φλεβών κάτω άκρων (υπέρηχος) που έκανε ο Γιασίν Αγιούμπ την Τετάρτη (11/03) έδειξε ότι η θρόμβωση πίσω από τον τένοντα του γονάτου έχει πλέον απορροφηθεί. Για προληπτικούς λόγους ωστόσο, ο Μαροκινός θα συνεχίσει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για τις επόμενες εβδομάδες και παράλληλα, θα αρχίσει να κάνει ατομικές προπονήσεις με δρομικές ασκήσεις και θα αυξήσει σταδιακά το ρυθμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαγνητική του Εμάνουελ Ινσούα, έδειξε ότι το οστικό οίδημα στο γόνατό του υποχώρησε, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός αμυντικός θα ανεβάσει σταδιακά το ρυθμό του και θα είναι διαθέσιμος σε 10 με 15 μέρες.

Τέλος, η μαγνητική του Νατζ στη γάμπα ήταν «καθαρή» και ο Ούγγρος εξτρέμ θα ενταχθεί εντός των ημερών στις προπονήσεις της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης