Ο Γιώργος Δώνης σε χθεσινές δηλώσεις του στη NOVA είχε προειδοποιήσει ότι όποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν προσπαθεί θα βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας από την εξέδρα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» λοιπόν το είπε και το έκανε…  Συγκεκριμένα άρχισε από τον Γιοάν Μολό, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατέθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μολονότι ο Γάλλος ήταν βασικός στο ματς με τον Πανιώνιο, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ των «πράσινων» με πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή της ομάδας του για το αυριανό ματς με την Ξάνθη, στη Ριζούπολη, καθώς ο Δώνης δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Τάσος Χατζηγιοβάνης οι τραυματίες Μπεκ, Φάουστο και Σέχου αλλά και οι Μαυρομμάτης, Αποστολάκης και Θεοχάρης.

Αντίθετα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριελήφθη ο Κίκο Μακέντα, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως της θλάση που τον ταλαιπώρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Δώνη: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής και Βέργος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης