Σε χαμηλό τέμπο (λόγω της κόπωσης από τα συνεχόμενα ματς) ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/07) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού (Τετάρτη 15/07, 19:15) αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Γιώργος Δώνης άφησε για ακόμη φορά εκτός τον Γιασίν Αγιούμπ, μολονότι συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ενώ επέλεξε να ξεκουράσει τον Σωκράτη Διούδη (θα μείνει στην Αθήνα) και συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή τους Ξενόπουλο, Χριστογεώργο και (για πρώτη φορά) τον 18χρονο Χατζηγιαννάκη, ο οποίος έγινε επαγγελματίας πριν από 20 μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απών με άδεια ήταν ο Καρλίτος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νατζ, Βέλεθ και Κόναν. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης.

Η 19μελής αποστολή των «πράσινων» για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» περιλαμβάνει συνολικά 14 Έλληνες παίκτες, με τους 10 εξ αυτών να προέρχονται από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν οι: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης