Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε και την Πέμπτη (25/02) ατομικό πρόγραμμα λόγω του μικροπροβλήματος στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, που τον ταλαιπωρεί εδώ και μία εβδομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού νιώθει αρκετά καλύτερα, ακολουθεί ειδικές ασκήσεις για να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του (διότι έχει μείνει εκτός για μία εβδομάδα) κι από την Παρασκευή (26/02) αναμένεται να μπει σε φουλ ένταση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το ντέρμπι της Κυριακής (28/02, 19:30) με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι πλέον και ο Γιουνούς Σανκαρέ μετά τη θλάση στον δικέφαλο (α΄ προς β΄ βαθμού) που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14/02). Την Πέμπτη ο Σενεγαλέζος άσος γυμνάστηκε ατομικά, βάζοντας στο πρόγραμμά του πιο έντονο τρέξιμο και τα… δίνει όλα για να προλάβει (ακόμη και) το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η καθοριστική ημέρα για τον Σανκαρέ θα είναι η αυριανή (26/02), καθώς θα δοκιμάσει να προπονηθεί πιο έντονα και, αν περάσει το «τεστ», ίσως συμπεριληφθεί τελικά στην 20άδα του αγώνα της Κυριακής. Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι πολλές για τον 31 ετών μέσο, σε αντίθεση με τον προημιτελικό της Τετάρτης (03/03, 20:00) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου αναμένεται να είναι πανέτοιμος.

Από εκεί και πέρα, οι Μπουζούκης, Μπεκ και Σαβιέρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε προληπτικά ο Ιωαννίδης, όμως από αύριο (26/02) θα μπει κι αυτός σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κατοχής μπάλας, τακτικής, αλλά και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης