«Αδειάζει» κι άλλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς μετά τους δανεισμούς των Μολό (Ορλεάν), Βέργου (Έρκουλες), την επικείμενη συμφωνία με τη Σοντερίσκε της Δανίας για τον δανεισμό του Μαυρομμάτη και τις αποδεσμεύσεις των Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρη και Αρμενάκα, αποχωρεί και ο Φάουστο Τιένθα, με προορισμό τη Νάστικ Ταραγόνα.

Ο 30χρονος μεσοαμυντικός που αποκτήθηκε ως ελεύθερος στην έξτρα περίοδο μεταγραφών του Σεπτέμβρη, δεν μπόρεσε να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη (έπαιξε ως αλλαγή μόνο στα δύο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή) και κρίθηκε προτιμότερο να δοθεί στην Ταραγόνα (ομάδα που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας Ισπανίας), με μορφή εξάμηνου δανεισμού. Ο ισπανικός σύλλογος θα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του 30χρονου ως το φινάλε της χρονιάς, ωστόσο στο όλο deal (που φέρει την υπογραφή του Τσάβι Ρόκα) δεν έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς του. Ο Φάουστο θα αναχωρήσει την Παρασκευή (31/1) για την ισπανική πόλη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής (31/1) θα πετάξει για τη Δανία και ο Φάνης Μαυρομμάτης, προκειμένου να υπογράψει στη Σοντερίσκε για έξι μήνες. Ο 23χρονος στόπερ διευθέτησε τις γρφειοκρατικές εκκρεμότητες που υπήρχαν με την αναβολή του από το στρατό (υπηρετεί τη θητεία του τους τελευταίους μήνες) και χαιρέτισε ήδη τους συμπαίκτες του.

Τέλος, παρά το γεγονός πως καλλιεργήθηκαν τις τελευταίες μέρες σενάρια περί αποχώρησης από το «τριφύλλι» και του Ούφε Μπεκ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δανός εξτρέμ θα παραμείνει στο «τριφύλλι» έως το τέλος της σεζόν και θα επαναξιολογηθεί από το τεχνικό τιμ και τον Τσάβι Ρόκα στο φινάλε της χρονιάς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης