Τα έκτροπα εντός κι εκτός ΟΑΚΑ, που οδήγησαν στη διακοπή του χθεσινού (17/03) ντέρμπι της Super League με τον Ολυμπιακό, δεν επηρεάζουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» διαβεβαιώνουν τον κόσμο τους ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι για τη δημιουργία μίας ομάδας που τα επόμενα χρόνια θα παίξει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει: «Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό επιτελείο έως τους ποδοσφαιριστές, θέλουν να διαβεβαιώσουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι η υλοποίηση του πλάνου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, υπόσχεται στην πλατιά μάζα των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μας ενδιαφέρουν, πως άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το μέγιστο της ενέργειας προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του.

Τα όσα διαχρονικά θλιβερά βιώσαμε, με τις όποιες αγωνιστικές συνέπειες έχουν και ζημιώνουν τις προσπάθειές μας, δεν θα επηρεάσουν ούτε κατ’ ελάχιστον την προσπάθειά μας. Η επιθυμία όλων είναι να κλείσει η σεζόν με τέτοιο τρόπο που θα αντανακλά την αγωνιστική εικόνα μας από την αρχή της περιόδου έως και σήμερα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης