Η είδηση της επικείμενης μεταγραφής του Χόρντουρ Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό, έφτασε πολύ γρήγορα και στην πατρίδα του, την Ισλανδία, με την ιστοσελίδα «mbl.is» να φέρνει στη δημοσιότητα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με το «τριφύλλι», το οποίο θα είναι διετές.

«Ο διεθνής παίκτης της Ισλανδίας, Χόρντουρ Μάγκνουσον, βρίσκεται καθ’ οδόν για τον Παναθηναϊκό και υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο. Ο Χόρντουρ έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, συμπεριλαμβανομένης της ΤΣΣΚΑ που ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιό της με τον παίκτη, αλλά επέλεξε τον Παναθηναϊκό έναντι αυτών των προσφορών. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη από τον Ιούλιο και του πρότεινε διετές συμβόλαιο. Η ομάδα βρίσκεται στην Αυστρία σε προπονητικό καμπ και ο Μάγκνουσον θα πετάξει εκεί για να υπογράψει το συμβόλαιό του», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάγκνουσον θα κάνει τις ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Παρασκευής (8/7) σε εξειδικευμένο κέντρο στο Κιτσμπούχελ (40 χλμ. μακριά από το Βάλχζε-Κόσεν) κι από το Σάββατο (9/7) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους «πράσινους». Σαφώς είναι πιο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και θα χρειαστεί λίγες μέρες για να «μπει» στο 100%.

Τέλος, σε ότι αφορά τον χθεσινό (7/7) τραυματισμό του Κρίστιαν Γκάνεα, η ακτινογραφία που έκανε το πρωί στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού ήταν «καθαρή» και πιθανότατα θα προπονηθεί κανονικά το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης