Ο Σωτήρης Νίνης αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Έλληνας μέσος αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο και στο γόνατο, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα, αφού θα μπορούσε να… παροπλιστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν τον υπολογίζει για τα παιχνίδια κόντρα σε Λεβαδειακό (εντός, 14/1), Πανιώνιο (εκτός, 17/1) και Καλλονή (εντός, 24/1 ή 26/1) για το πρωτάθλημα, ενώ θα χάσει και το πρώτο ματς με την Ξάνθη στα «Πηγάδια» για το Κύπελλο Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά την σημερινή προπόνηση ο Μπούι έκανε ατομικό και δεν υπολογίζεται για το ματς της Τετάρτης με το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο (17:15), ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι Δώνης και Μέντες. Παράλληλα, στη διάθεση του Αναστασίου τέθηκε και ο Ζέκα, που εξέτισε την ποινή του.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορίας της μπάλας, καθώς και οικογενειακό δίτερμα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση στις 17:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης