Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε σήμερα, ότι όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν διά ζώσης τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1), θα μπορέσουν να δουν από κοντά και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (Τετάρτη 22/1, 19:30) για την Super League, χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Με αυτόν τον τρόπο οι «πράσινοι» θέλουν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο στον επαναληπτικό με τον Άγιαξ της Ηπείρου, βοηθώντας τους να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσαν ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας. Η θερμή στήριξή τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο και μαζί με την προσπάθεια ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ ήταν οι βασικοί πυλώνες για να επιτευχθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ως ελάχιστο «ευχαριστώ» όσοι αγόρασαν εισιτήριο στο χθεσινό παιχνίδι, θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν δωρεάν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, την προσεχή Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30 με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία είναι απλή. Όταν θα ανοίξει στο site της Viva (www.viva.gr) η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν χρησιμοποιώντας το barcode του εισιτηρίου τους από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να πάρουν δωρεάν (μηδενικό) εισιτήριο -στην ίδια θύρα- για το ματς με τον Ατρόμητο.

Όσοι δεν έχουν διατηρήσει το απόκομμα εισιτηρίου, θα πρέπει να στείλουν e-mail στη διεύθυνση info@paotickets.gr όπου θα αναφέρουν ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να κάνει τη διαδικασία στα εκδοτήρια, την ημέρα του αγώνα με τον Ατρόμητο θα μπορούν να το πράττουν το αργότερο έως τις 16:30».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης