Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2025 ο Γιώργος Σιδεράς, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το απόγευμα της Πέμπτης (18/11) την επέκταση της συνεργασίας τους κατά δύο χρόνια. Ο 19χρονος στόπερ είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του τον περασμένο Ιούνιο, με διάρκεια έως τον Ιούλιο του 2023.

Η πολύ καλή παρουσία του, ωστόσο, στην καλοκαιρινή προετοιμασία και η σταθερή εξέλιξή του οδήγησαν τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να προχωρήσει (με τη σύμφωνη γνώμη και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς) στην επέκταση του συμβολαίου του κατά δύο χρόνια, με καλύτερες αποδοχές, ως «επιβράβευση» της έως τώρα πορείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Σιδερά. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2025.

Ο Γιώργος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018, ενώ τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 19χρονος αμυντικός εντάχθηκε το καλοκαίρι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ενώ έχει καταγράψει ήδη δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο νεαρός αμυντικός, λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με το «τριφύλλι», τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την επέκταση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό, όσο και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στο σύλλογο. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και προσπάθεια προκειμένου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης