Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (04/02) το τρίτο «χειμερινό» μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Σενεγαλέζος Σεχ Νιάς.

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με απευθείας πτήσης από το Παρίσι και τον υποδέχθηκαν άνθρωποι του «τριφυλλιού» οι οποίοι τον μετέφεραν σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής (05/02) θα περάσει από ιατρικά κι εργομετρικά τεστ, προκειμένου να «ενεργοποιηθεί» και τυπικά το πεντάμηνο συμβόλαιό του (έως 30/06) με τους «πράσινους», οι οποίοι τον απέκτησαν από τη Λιλ με μορφή δανεισμού, χωρίς οψιόν αγοράς. Το μεσημέρι της Παρασκευής θα δώσει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, προκειμένου να γνωριστεί με τον Λάζλο Μπόλονι και τους νέους συμπαίκτες του.

Δεδομένου του σαββατιάτικου (06/02) αγώνα με τον Ατρομητο στο Περιστέρι (21η αγωνιστική), ο Νιάς θα τεθεί ουσιαστικά στη διάθεση του 67χρονου τεχνικού από τη Δευτέρα (08/02), «μπαίνοντας» στην προετοιμασία για το ντέρμπι της 14ης Φεβρουαρίου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου (22η αγωνιστική).

Ο 21χρονος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο. Το μόνο που είπε προς τους δημοσιογράφους που ανέμεναν την άφιξή του ήταν πως «…είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης