Στο μεταγραφικό «κάδρο» του Παναθηναϊκού βάζουν τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Γκενκ, Νέτο Μπόρχες, τα βελγικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για επαφές των «πράσινων» με τον βελγικό σύλλογο για τον δανεισμό του 23χρονου αμυντικού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be», οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν κάνει κρούση στη Γκενκ για να αποκτήσουν τον Μπόρχες, ο οποίος, μολονότι έχει συμβόλαιο έως το 2022, δεν υπολογίζεται από τη βελγική ομάδα, απ’ τη στιγμή που η αριστερή πλευρά της είναι «γεμάτη» με την παρουσία των Ουρόνεν, Ντε Νόρε και Αρτεάγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπόρχες (που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από τη Χάμαρμπι αντί 2 εκατ. ευρώ) βρέθηκε προ ημερών κοντά στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όμως η βουλγαρική ομάδα έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, καθώς δεν αποδέχθηκε να μπει όρος επαναγοράς του από τη Γκενκ αντί 300.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν άλλα βελγικά ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός και η Βάσκο Ντα Γκάμα είναι αυτή τη στιγμή οι επικρατέστεροι «προορισμοί» για τον Μπόρχες, με τους «πράσινους» να συζητούν την προοπτική δανεισμού του με οψιόν αγοράς.

Πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν, αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ σήμερα πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» η πρώτη συγκέντρωση του «τριφυλλιού», εν όψει της νέας σεζον.

Οι 39 συνολικά παίκτες μαζί με τα μέλη του προπονητικού τιμ αλλά και το επιτελείο της ομάδας, υποβλήθηκαν σε τεστ ανίσχευσης του κορωνοϊκού και τα αποτελέσματα για όλους βγήκαν αρνητικά.

Εν συνεχεία, το πρώτο γκρουπ παικτών μετέβη στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» για αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Το απόγευμα και αφού πρώτα είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των test για Covid-19, ξεκίνησαν οι εργομετρικές εξετάσεις στο PAO LAB και η κινητική ανάλυση βάδισης με τη συνδρομή του Καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Γιώργου Γεωργούδη και της ομάδας του.

Οι εξετάσεις στο «ΥΓΕΙΑ», τα εργομετρικά και η κινητική ανάλυση βάδισης θα συνεχιστούν αύριο (7/8), ενώ οι προπονήσεις αρχίζουν το Σάββατο (8/8) με διπλό πρόγραμμα στις 8:00 και στις 19:00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης