Επιπλέον άδεια 7 ημερών χορήγησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, σε 7 ποδοσφαιριστές της ομάδας για να ξεκουραστούν.

Το πρώτο «ραντεβού» των «πρασίνων» ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (27 Ιουνίου), ωστόσο, το παρόν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί δεν θα δώσουν όλοι οι παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απόφαση του τεχνικού του «τριφυλλιού» οι διεθνείς, Μπεργκ, Πράνιτς, Καρέλης, Ταυλαρίδης, Νίνης, ο νεοαποκτηθείς, Λουντ, που προέρχεται από… γεμάτη σεζόν με την Κοπεγχάγη και ο αρχηγός της ομάδας, Κάρλος Ζέκα, ο οποίος παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο, δεν θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Οι 7 προαναφερθέντες θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 2 Ιουλίου, μία ημέρα πριν από την αναχώρηση για το Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

Εκεί οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία φιλικά, το τελευταίο εκ των οποίων έγινε γνωστό χθες και θα είναι με την AFC Άρνεμ στις 5 Ιουλίου. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού συμμετέχει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, καθώς ιδρύθηκε το 2014 κι όπως γίνεται αντιληπτό το ματς θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πιο δυνατά φιλικά του «τριφυλλιού» είναι, αυτό με τη Μπριζ στις 7 Ιουλίου και τρεις ημέρες αργότερα με τον Άγιαξ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης