Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα ακολούθησε και την Τετάρτη (31/03) ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο του «Γ. Καλαφάτης», ωστόσο από την Πέμπτη (01/04) θα ενταχθεί στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας και θα βρίσκεται δεδομένα στην αποστολή του κυριακάτικου (04/04) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ.

Αν μη τι άλλο μία επιστροφή… ρεκόρ για τον Βραζιλιάνο, 16 μέρες μετά την αρθροσκόπηση που έκανε στο μηνίσκο του (19/03) και δείγμα της τεράστιας θέλησής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος μέσος αναμένεται να «μπει» από αύριο στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας κι αν δεν προκύψει κάποιο… απρόοπτο, θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του τεχνικού επιτελείου για τον αγώνα με την πρώην ομάδα του. Κι από εκεί και πέρα, είναι θέμα του Λάζλο Μπόλονι, αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα (και για πόσο διάστημα) ή θα τον κρατήσει ως επιλογή από τον πάγκο.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (31/03) δεν υπήρξε καμία «μεταβολή» στο απουσιολόγιο του 68χρονου τεχνικού. Ατομικό, εκτός από τον Μαουρίσιο, ακολούθησαν και οι Γιουνούς Σανκαρέ, Φραν Βέλεθ, ενώ οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Γιασίν Αγιούμπ έκαναν αποθεραπεία.

Ο Ιωαννίδης πάντως από την Πέμπτη (01/04) θα μπει κι αυτός στο 100% μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς οι ενοχλήσεις που νιώθει στη γάμπα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό. Απόντες ήταν επίσης οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος που θα ενσωματωθούν από αύριο στις προπονήσεις των «πράσινων». Το πρόγραμμα που έγινε υπό βροχή περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι, τακτική και τελειώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης