Στο φινάλε του «χειμερινού» μεταγραφικού «παραθύρου», ο Παναθηναϊκός προσέθεσε ακόμη έναν παίκτη στο δυναμικό του. Όχι με άμεση, αλλά με «έμμεση» μεταγραφή, καθώς επιστρέφει στο «Γ. Καλαφάτης» ο Κρίστιαν Κονάν, ο οποίος «έσπασε» τον μονοετή δανεισμό του στον Λεβαδειακό.

Ο 20χρονος Ιταλός επιθετικός, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από την ακαδημία της Μπορντό (με συμβόλαιο έως το 2022) κι αφού πέρασε πρώτα με επιτυχία την ολιγοήμερη δοκιμή του από τον Γιώργο Δώνη στις πρώτες ημέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κονάν μάλιστα είχε πολύ ικανοποιητική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού «χτισίματος» του Παναθηναϊκού, με αποκορύφωμα το ωραίο γκολ που σημείωσε στο φιλικό της 3ης Αυγούστου με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Στο τέλος του καλοκαιριού, οι «πράσινοι» έκριναν πως ήταν προτιμότερο να πάει δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα, προκειμένου να βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής, να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να επιστρέψει πολύ πιο ώριμος τον επόμενο χρόνο.

Επιλέχθηκε ο Λεβαδειακός που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, όμως το πέρασμα του νεαρού άσου από τον σύλλογο της Βοιωτίας δεν ήταν το προσδοκώμενο. Αγωνίστηκε μόλις σε 7 αγώνες με την ομάδα της Λιβαδειάς, με απολογισμό μία ασίστ (στο νικηφόρο 1-0 επί της Κέρκυρας), ενώ και οι συνθήκες που συνάντησε στον Λεβαδειακό δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, αφού από ένα σημείο και μετά τέθηκε εκτός πλάνων του Σωτήρη Αντωνίου.

Ο Κονάν ζήτησε να επιστρέψει στους «πράσινους», ο Παναθηναϊκός έκανε αποδεκτό το αίτημά του και την Παρασκευή (31/1) «έλυσε» τον δανεισμό του στον Λεβαδειακό, όμως επειδή δεν υπήρχε χρόνος για να βρεθεί άλλος σύλλογος για να πάει δανεικός, αποφασίστηκε να παραμείνει και να προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα, προσφέροντας μία έξτρα επιλογή για το ροτέισον της «πράσινης» επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ιταλός επιθετικός θα επαναξιολογείται καθημερινά από το τεχνικό τιμ και το καλοκαίρι θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης