Την ΝΚ Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός σε φιλικό που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (06/08, 21:00) στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Τις τελευταίες δέκα μέρες υπήρξε διπλή ανατροπή στο πρόγραμμα των δύο επόμενων φιλικών που θα έδιναν οι «πράσινοι», αφενός διότι η Μπασακσεχίρ αποφάσισε να ματαιώσει την επίσκεψή της στην Αθήνα στις 6 Αυγούστου, έχοντας δεχθεί και πιέσεις μετά τα όσα έγιναν προ τριών εβδομάδων με τη Γαλατασαράι κι αφετέρου διότι η κλήρωση του πρωταθλήματος έβγαλε ως αντίπαλο του Παναθηναϊκού την 1η αγωνιστική (21-22/08) τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομάδα που είχε ήδη προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει σε φιλικό στις 10 Αυγούστου με αποτέλεσμα να ματαιωθεί κι αυτό το ματς.

Για τις 10 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός έκλεισε εντέλει φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο της Λεωφόρου, στα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας μπροστά στον κόσμο της, ενώ την Παρασκευή θα υποδεχθεί και τη Λοκομοτίβα στο «Ελ Πάσο».

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Καλλιθέας, διότι το γήπεδο της Λεωφόρου δεν είναι ακόμη 100% έτοιμο και γίνονται εργασίες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος με επανατοποθέτηση τουρνικέ, πλεξιγκλάς στα «πέταλα», νέους πάγκους και διάφορα άλλα έργα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης