Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για τον Αντρέα Στραματσιόνι από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα στην έδρα του Πανελευσινιακού.

Πιο συγκεκριμένα, στo πρόγραμμα του Σαββάτου δεν έλαβαν μέρος οι Λεντέσμα και Ρέις, αλλά οι Ζέκα-Κουλιμπαλί συμμετείχαν κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρέις είχε μια ενόχληση στον δικέφαλο και αποχώρησε προληπτικά, ενώ οι Κοτσόλης, Ιμπάρμπο, Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, Τελάντερ και Λεντέσμα απουσίασαν με άδεια, όπως και οι Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο και Εμποκού, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Παπανικολάου, Μαυρομάτης, Χατζηγιοβάννης, Αγγελόπουλος, Πίσπας και Μπουζούκης από την ομάδα Νέων. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι στην Ελευσίνα, στο γήπεδο «Ρουμελιώτης», η οποία είναι:

Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Σάμπα, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Ιβανόφ, Ρινάλντι. Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος και Σερβιλάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης