Εκτός από το γκρουπ των 10 παικτών που «κόπηκαν» πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, θα υπάρξουν κι άλλα «κοψίματα» στο «πράσινο» ρόστερ και το προσεχές διάστημα, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των παικτών της πρώτης ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ένας απ’ τους παίκτες που δεν θα μείνουν στο ρόστερ του «τριφυλλιού», είναι κι ο Χουάν Χοσέ Περέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλευρά του Κολομβιανού φορ έχει ήδη ενημερωθεί εδώ και λίγες ημέρες από τον Τσάβι Ρόκα πως θα πρέπει να βρει ομάδα για τον πελάτη του, καθώς δεν δείχνει να έχει «κερδίσει» τον Ντάνι Πογιάτος με την έως τώρα παρουσία του στην προετοιμασία.

Παράλληλα, μετά την απόκτηση και του Φώτη Ιωαννίδη, οι επιλογές για τους επιθετικούς που θα αποτελέσουν τις μπακ-απ επιλογές πίσω από τον Καρλίτος και τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μακέντα, έχουν πολλαπλασιαστεί, αφού υπάρχει και ο Καμπετσής, που δείχνει να διατηρεί (προς το παρόν) τη θέση του στην ομάδα.

Τέλος, σε ότι αφορά τον Φακούντο Σάντσες, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελική διαπραγμάτευση με τον ατζέντη του, για να ρυθμίσουν λεπτομέρειες που απομένουν γύρω από τη μεταγραφή του. Ο Αργεντινός μπακ, αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη (20/8).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης