Σε επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022 προχώρησε ο Αλέξανδρος Σαντικάι, ο οποίος θα ενταχθεί στη Β΄ ομάδα των «πράσινων».

Ο 20χρονος στόπερ, διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες της Αλβανίας, ταλαιπωρήθηκε την περασμένη σεζόν με ένα πρόβλημα υγείας που τον άφησε εκτός για όλη τη χρονιά, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να προχωρούν επί της ουσίας στην υπογραφή νέας σύμβασης μαζί του, προκειμένου να «μπει» στη δεύτερη ομάδα του Γιάννη Βονόρτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αλέξανδρου Σαντικάι. Ο 20χρονος Αλβανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Σαντικάι γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2001. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2017».

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο νεαρός αμυντικός τόνισε απ’ την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και επιστρέφω μετά από 1,5 χρόνο στη δράση. Είναι μια ευκαιρία για εμένα να γυρίσω πιο δυνατός και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και για εμένα. Με υγεία και σκληρή δουλειά θα πάνε όλα καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης