Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το απόγευμα της Παρασκευής (19/03), καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση αποκατάστασης της μερικής ρήξης μηνίσκου στο γόνατο, που υπέστη στην προπόνηση της Τετάρτης (17/03).

Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι», η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής και ο Βραζιλιάνος μέσος θα απουσιάσει για περίπου 20 μέρες από τα γήπεδα. Με απλά λόγια θα χάσει τόσο το κυριακάτικο (21/03, 15:00) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα των εφετινών πλέι-οφ, όσο και το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την Κυριακή 4 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, θα είναι οριακή η παρουσία του και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μαουρίσιο, λίγο πριν υποβληθεί στην επέμβαση, ανέβασε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει εκείνους που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα στήριξης και τη θετική ενέργεια. Όλα θα πάνε καλά» έγραψε ο 32χρονος μέσος στον λογαριασμό του.

Νέο ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Νίκου Χριστογεώργου είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/03) ο Πιέρ Ντρεοσί, επαναφέροντας στο τραπέζι το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του 20χρονου γκολκίπερ με τον Παναθηναϊκό κι επαναλαμβάνοντας την ξεκάθαρη επιθυμία της διοίκησης του «τριφυλλιού» να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα επαφή Ντρεοσί με την πλευρά Χριστογεώργου, σε καλό δρόμο το θέμα της επέκτασής του

Ο Χριστογεώργος (που κλήθηκε την Πέμπτη 18/03 και την Εθνική Ελπίδων), μένει ελεύθερος στο τέλος του καλοκαιριού και οι «πράσινοι» θέλουν να… προλάβουν τις εξελίξεις, καθότι πρόκειται για ένα απ’ τα πιο σημαντικά ποδοσφαιρικά «πρότζεκτ» που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Στις πρώτες επαφές που είχαν γίνει στα τέλη Δεκέμβρη, η πλευρά του παίκτη ήταν θετική στην προοπτική της ανανέωσης του συμβολαίου του, μένοντας ικανοποιημένη κι απ’ το οικονομικό σκέλος, όμως το βασικό ζητούμενο ήταν (και παραμένει) το πλάνο «αξιοποίησής» του τα επόμενα χρόνια.

Κάτι για το οποίο βεβαίως δεν μπορεί να υπάρξει «δέσμευση», διότι η θέση του τερματοφύλακα είναι «ιδιαίτερη» και απαιτεί υπομονή απ’ όλες τις απόψεις.

Η πλευρά του Χριστογεώργου έβαλε στην κουβέντα και το ενδεχόμενο να υπογράψει μικρότερης χρονικής διάρκειας συμβόλαιο (δηλαδή διετές, αντί για τριετές), αλλά και την προοπτική να μπουν κάποιες «ρήτρες» που θα του επιτρέπουν να φύγει τα επόμενα χρόνια, αν δεν πάρει ευκαιρίες είτε στις αποστολές, είτε σε αγώνες.

Η όλη συζήτηση (που κράτησε περίπου τρία τέταρτα) πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα για να έρθουν οι πλευρές πιο κοντά (και) σε αυτό το κομμάτι και φαίνεται πως το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του νεαρού τερματοφύλακα, είναι πια σε καλό δρόμο.

Αν κι όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, σε ακόμη μία (και τελική) επαφή που θα γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης