Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (18/05) σε επέμβαση αποκατάστασης της αστάθειας της ποδοκνημικής. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο «Υγεία» απ’ τους γιατρούς του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ξεπεράσει ο Ολλανδός μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια στο συγκεκριμένο σημείο και «κουβαλούσε» πριν αποκτηθεί απ’ τους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2019.

Ο «καθαρισμός» στον αστράγαλο ήταν επιτυχής και, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του προσδιορίζεται σε 2,5 με 3 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει όλο το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά στην αποκατάστασή του, θα αρχίσει να μπαίνει σε φουλ ένταση λίγο πριν απ’ τα μέσα Αυγούστου και την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος της Super League (21-22/08).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, γίνεται πλέον ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη να αποκτηθεί άλλος ένας κεντρικός αμυντικός απ’ τον Παναθηναϊκό. Στον αρχικό σχεδιασμό υπήρχε η προοπτική να αποκτηθεί άλλος ένας στόπερ για να είναι καλυμμένη η ομάδα και αριθμητικά και ποιοτικά και πλέον ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για «βασικό» κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Σένκεφελντ, ο οποίος θα χρειαστεί ένα διάστημα για να «επανέλθει» πλήρως.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης