Ο Παναθηναϊκός, μέσω του Πιέρ Ντρεοσί και στελέχους της ΠΑΕ, κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης (31/12) τις τελικές -κι αρκετά βελτιωμένες- προτάσεις του προς τους νεαρούς επαγγελματίες της ομάδας (Ζαγαρίτη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Καραγιάννη, Καμπετσή), για την επέκταση των συμβολαίων τους που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2021.

Λίγες ώρες πριν «φύγει» το 2020 και αποκτήσουν το δικαίωμα οι συγκεκριμένοι παίκτες να συζητήσουν με άλλες ομάδες, οι «πράσινοι» παρέδωσαν εγγράφως τις προσφορές τους προς όλους. Ακόμη και στο Βασίλη Ζαγαρίτη, μολονότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά την Τετάρτη (30/12), όπως είχε γίνει με όλους τους υπόλοιπους «μικρούς», ενώ ακολούθως ο Ντρεοσί είχε ξεχωριστά ραντεβού με τους μάνατζερ του Ξενόπουλου, του Χριστογεώργου στο Κορωπί και τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους εκπροσώπους των Καραγιάννη και Καμπετσή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι προτάσεις του Παναθηναϊκού αφορούν νέα συμβόλαια έως τις 30 Ιουνίου του 2024, με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2021, με εξαίρεση τον Ξενόπουλο, στον οποίο προτάθηκε διετής επέκταση (καλοκαίρι 2023).

Σε όλους έγιναν σημαντικές αυξήσεις σε σχέση με την αφετηρία των διαπραγματεύσεων πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ στα προταθέντα απ’ την «πράσινη» ΠΑΕ έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους 1.500 ευρώ στον καθένα για κάθε επίσημη συμμετοχή που θα καταγράφει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο ή ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έθεσαν διορία για την απάντηση των παικτών, ωστόσο, ζήτησαν -ει δυνατόν- να έχουν εικόνα για το αν θα τις αποδεχθούν ή όχι το συντομότερο δυνατόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη κίνησή του ο Παναθηναϊκός και τις έγγραφες προτάσεις ανανέωσης -μεταξύ άλλων- διασφάλισε και το θέμα των τροφείων εκπαίδευσης, που θα πρέπει να λάβει, εάν κάποιος απ’ τους παραπάνω παίκτες δεν συμφωνήσει και συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού από το καλοκαίρι κι έπειτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης