Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, 13:02
Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

Σε κυκλοφορία από σήμερα με δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, Παναθηναϊκός– ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 3/11 στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:00.

Με την αγορά εισιτηρίου ηλεκτρονικά εξασφαλίζεις προνομιακή τιμή, αποφεύγεις ταλαιπωρία σε ουρές και επιπλέον ενισχύεις τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, με το ποσό των 2€, υποχρεωτικά τις τρεις πρώτες μέρες της προπώλησης, ενώ για τη συνέχεια συμβάλλεις προαιρετικά με το ποσό που εσύ επιλέγεις.

Από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου η διάθεση εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.viva.gr και των viva spots. Από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους και με φυσική παρουσία ως εξής:
Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva. Στα καταστήματα Seven Spots, Wind, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες. Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίζουν στα εκδοτήρια πιστοποιητικό ΑΜΕΑ. Παρακαλούμε για την προσοχή κατά τη συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο info@paotickets.gr.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, 13:33