Προσπάθεια για να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή – από τις μεγαλύτερες του καλοκαιριού- κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέση επίσημη πρόταση στον διεθνή Βραζιλιάνο Μπερνάρντ που θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Σαρίγια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη καθώς δεν υπολογίζεται από τη νυν ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπερνάρντ μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από την επίθεση, τόσο στα δύο άκρα, όσο και στη θέση “10” για την οποία τον προορίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς θέλει να στηριχτεί στην ποιότητα του.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βιογραφικό του Μπερνάρντ

Ο Μπερνάρντ ξεκίνησε την καριέρα στην Ατλέτικο Μινέιρο όπου έμεινε πέντε χρόνια. Στην πρώτη ομάδα έκανε 73 συμμετοχές με 16 γκολ και 19 ασίστ. Οι εμφανίσεις του μάλιστα ήταν τέτοιες που το 2012 κλήθηκε στην Εθνική Βραζιλίας και το ντεμπούτο του το είχε κάνει σε φιλικό με την Αργεντινή το Νοέμβριο του 2012. 

Το καλοκαίρι του 2013, η Σαχτάρ «έστρωσε χρυσάφι» στα πόδια του προσφέροντας στο βραζιλιάνικο κλαμπ για να τον αποκτήσει 25 εκατ. ευρώ. Στην Ουκρανία παρέμεινε πέντε χρόνια πραγματοποιώντας 156 συμμετοχές στις οποίες σημείωσε 28 τέρματα κι έδωσε 35 ασίστ.

Το 2018 ο Μπερνάρντ πήγε ως ελεύθερος στην Premier League και την Έβερτον στην οποία έμεινε για μια τριετία, αγωνιζόμενος σε 84 ματς, ενώ πέτυχε 8 γκολ και είχε 7 ασίστ. Από το 2021 ανήκει και αγωνίζεται στην Σαρίγια απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έχοντας 32 συμμετοχές, 7 γκολ και 5 ασίστ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης