Από τη στιγμή που ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και οι συνεργάτες του ζήτησαν περισσότερο χρόνο στην υπόθεση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το deal μόνο σίγουρο δεν είναι.

Για την Παρασκευή (6/07) είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων, με σκοπό την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά 20 εκ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου επρόκειτο να καλύψει ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ τις τελευταίες ημέρες δεν διαφαινόταν ότι θα μπορούσε να προκύψει κάποιο εμπόδιο, τελικά αυτό συνέβη και το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η διαδικασία (ΓΣ) δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ!

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν «κολλήσει», άγνωστο για ποιο λόγο έως τώρα και για το μόνο που δεν μπορεί να μιλά κανείς στην παρούσα χρονική περίοδο είναι για επίτευξη συμφωνίας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η γενική συνέλευση είτε θα ξεκινήσει και θα διακοπεί λόγω έλλειψη απαρτίας, είτε δεν θα ξεκινήσει καθόλου. Αυτό συνεπάγεται ότι αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τουλάχιστον, αύριο Παρασκευή δεν θα υπάρξει, ούτε πρόκειται να αλλάξει η δομή του διοικητικού συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ημέρα δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και εκπροσώπων του κονσόρτιουμ για το Athens Alive με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Από τις συζητήσεις που θα γίνουν και τη στάση που θα κρατήσει η Πολιτεία θα διαφανεί σε μεγάλο βαθμό εάν θα προχωρήσει το πρότζεκτ αξιοποίησης του ΟΑΚΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης