Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει από την Πέμπτη (6/8) σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς στις 08:00 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020/21.

Το «παρών» στην «πρώτη» του «τριφυλλιού» θα δώσουν συνολικά 39 παίκτες, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί να βρίσκονται από νωρίς στο «Γ. Καλαφάτης» έτσι ώστε να περάσουν όλοι από τεστ για Covid-19 ανά γκρουπ. Σ’ αυτό το γκρουπ θα αναμένεται να προστεθεί και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κι επίσημα από τους «πράσινους» (αναμένεται να υπογράψει απόψε, 5/8 το τριετές συμβόλαιό του).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου θα συγκεντρωθούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Κότσαρης, Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Μακέντα, Κουρμπέλης, Καρλίτος, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Σαμαράς, Κολοβέτσιος, Αθανασακόπουλος, Περέα, Σέχου, Κολοβός, Καραγιάννης, Μπεκ, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Αγιούμπ, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Θεοχάρης, Αϊτόρ, Φάουστο, Μολό, Χατζάρας, Δημήτρουλας, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Κόναν, Σκεντεράι, Τζαβίδας.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (6/8) και αφού πρώτα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορονοϊό, σταδιακά οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα ξεκινήσουν να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις, ανά γκρουπ.

Ακόμα, θα τους γίνει κινητική ανάλυση βάδισης με τη συνδρομή του Καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Γιώργου Γεωργούδη και της ομάδας του. Στη συνέχεια θα υποβληθούν σε καρδιολογικό έλεγχο και θα γίνει αιμοληψία στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως το Σάββατο (8/8). Την Κυριακή (9/8) οι παίκτες θα πάρουν ρεπό και από το πρωί της Δευτέρας (10/8) θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης», υπό τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος και των συνεργατών του.

Από τους παίκτες που θα περάσουν από εξετάσεις, δεν θα μείνουν όλοι μέχρι το τέλος της προετοιμασίας, καθώς οι Μολό, Φάουστο, Δημήτρουλας, Κότσαρης, Σκεντεράι, θα κληθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τον Τσάβι Ρόκα, είτε για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους, είτε για να δοθούν δανεικοί.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης