Η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό (που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου), πέρασε από… σαράντα κύματα τους τελευταίους 10 μήνες. Απ’ τον περασμένο Φεβρουάριο συγκεκριμένα, όταν έγινε η πρώτη επαφή των «πράσινων» με την πλευρά του Ολλανδού στόπερ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Παναθηναϊκός και ο 29χρονος στόπερ έφτασαν κοντά σε συμφωνία τον περασμένο Αύγουστο για αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, με αυξημένες αποδοχές ύψους 320.000 ευρώ (από τις 200.000 ευρώ που λαμβάνει σήμερα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αν δεν υπήρχαν οι (ξαφνικές) έξτρα αξιώσεις που προέβαλε ο ατζέντης του Σένκεφελντ, Βέζερ Βέζενμπεργκ -με πριμ υπογραφής κι ένα πολύ υψηλό μπόνους συμμετοχών- ο Ολλανδός στόπερ θα είχε ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το τελευταίο δίμηνο το όλο θέμα «πάγωσε» -και λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων του «τριφυλλιού»- με αποτέλεσμα να μην γίνει η παραμικρή επαφή είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά.

Κάτι που δείχνει να αλλάζει τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Παναθηναϊκός άνοιξε (ξανά) τον «φάκελο» των ανανεώσεων και των συμβολαίων που λήγουν τον Ιούνιο (πρώτα από τους νεαρούς Χριστογεώργο, Ζαγαρίτη), πραγματοποιώντας επαφή και με το «περιβάλλον» του Σένκεφελντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο «δίαυλος» που είχε κοπεί… απότομα τον Αύγουστο, άνοιξε εκ νέου και οι δύο πλευρές βρίσκονται πια σε καθημερινή επικοινωνία, αναζητώντας την τελική «φόρμουλα» για το νέο συμβόλαιο του Ολλανδού. Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία, όμως απ’ τη στιγμή που άρχισαν ξανά οι συζητήσεις, εφόσον υπάρξει καλή διάθεση απ’ όλους, είναι πια πολύ πιο πιθανό να υπάρξει οριστικό “deal” το προσεχές διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» θα ήθελαν να «κλείσουν» το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται, προτού «μπει» ο Ιανουάριος κι ο Ολλανδός αποκτήσει δικαίωμα να μιλήσει και με άλλες ομάδες, βαδίζοντας πια στο τελευταίο εξάμηνο του «τρέχοντος» συμβολαίου του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης