Ανάμεικτα… συναισθήματα επιφύλασσε η προπόνηση της Τετάρτης (17/03) για τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς απ’ τη μία επέστρεψε ο Αντόνιο Σαβιέρ σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα έπειτα από τέσσερις μήνες κι απ’ την άλλη αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο ο Μαουρίσιο.

Ο Σαβιέρ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στις 21 Νοεμβρίου 2020 στο ντέρμπι «αιωνίων», που τον κράτησε εκτός μάχης επί μήνες. Και πλέον μετράει αντίστροφα για να «μπει» στην αγωνιστική εξίσωση των «πράσινων» και να βοηθήσει κι αυτός απ’ την πλευρά του στους αγώνες των πλέι οφ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το τέλος της προπόνησης, ωστόσο, αποχώρησε ο Μαουρίσιο με ενόχληση στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική εντός της ημέρας, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της «ζημιάς» που έχει υποστεί ο Βραζιλιάνος μέσος.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι. Ατομικό ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος, Βέλεθ, Κουρμπέλης, Μπεκ, θεραπεία οι Σανκαρέ, Τζαβίδας, Καραγιάννης, Ηλιάδης και αποφόρτιση οι Μακέντα, Σένκεφελντ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης