Η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, εκτός από τον «σκληρό» αποκλεισμό, άφησε πίσω της και αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, με κυριότερο αυτό του Χρήστου Δώνη.

Ο «υπαρχηγός» των «πράσινων» δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο γόνατο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πονούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της Πέμπτης (13/2) στον έξω πλάγιο σύνδεσμο. Δεν έκανε προπόνηση το απόγευμα, αλλά ακολούθησε θεραπεία και το βράδυ θα πάει στο «Υγεία» για να υποβληθεί σε μαγνητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη εκτίμηση της ιατρικής ομάδας του «τριφυλλιού» είναι καθησυχαστική, ωστόσο οι γιατροί του Παναθηναϊκού θα περιμένουν το αποτέλεσμα της εξέτασης (θα γίνει γνωστό πιθανότατα το πρωί της Παρασκευής 14/2), για να έχουν πλήρη εικόνα για το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 μέρες κι ως εκ τούτου θα χάσει το κυριακάτικο (16/2, 15:00) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Ινσούα που συνέχισε την Πέμπτη τη θεραπεία στο δεξί γόνατό του, προκειμένου να ξεπεράσει το οστικό οίδημα (θα μείνει δύο εβδομάδες off), ενώ ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους τιμωρημένους Σένκεφελντ και Γιόχανσον.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης