Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του σαββατιάτικου (23/10, 20:30) αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 7η αγωνιστική της Super League. Στο σημερινό (Παρασκευή, 22/10) μεσημεριανό πρόγραμμα στο «Γ. Καλαφάτης» συμμετείχαν και οι Τάσος Χατζηγιοβάνης (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο), Ραμόν Λούντκβιστ, Γιασίν Αγιούμπ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φεντερίκο Μακέντα και Δημήτρης Κουρμπέλης. Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθως οι «πράσινοι» δούλεψαν σε δύο γκρουπ (το ένα αποτελείτο απ’ τους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές και το άλλο απ’ τους επιθετικογενείς) κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής του αγώνα. Στη λίστα συμπεριλήφθηκε και ο Διούδης που ξεπέρασε οριστικά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ έμεινε εκτός ο Λούντκβιστ, καθώς είχε χάσει πολλές προπονήσεις από την περασμένη Κυριακή.

Την «πράσινη» αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα συγκροτούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης