Στην τακτική και στην εξάσκηση στις στατικές φάσεις επικεντρώθηκε η πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Ντάνι Πογιάτος ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή του φιλικού με τη Λαμία, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 (COSMOTE SPORT 1 HD, Panathinaikos TV) στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» στο Κορωπί.

Η… έκπληξη από την πλευρά του Καταλανού τεχνικού, ήταν η παρουσία του Φακούντο Σάντσες, ο οποίος αν και μετράει μόλις μία εβδομάδα προπονήσεων, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κι αναμένεται να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα «πράσινα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 23άδα μπήκε και ο Καρλίτος, που ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και θα παίξει για πρώτη φορά σε φιλικό του Παναθηναϊκού, ενώ εκτός έμειναν οι Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης (έκαναν ατομικό) και Βιγιαφάνιες (έκανε θεραπεία).

Την «πράσινη» 23άδα απαρτίζουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Σαμαράς, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Λαζαρίδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Τζαβίδας, Αγιούμπ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης