Έπειτα από τρεις εβδομάδες ο Ζοσέ Μαουρίσιο προπονήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/1) με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό κατά την παραμονή του στην πατρίδα του στις ημέρες των εορτών, ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας, έχοντας πια ολοκληρώσει τον απαραίτητο κύκλο εξετάσεων βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Στον αντίποδα, ο Φακούντο Σάντσες περιμένει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού, μετά τον τελευταίο κύκλο αναλυτικών εξετάσεων που έκανε, προκειμένου να ξεκινήσει κι αυτός προπονήσεις από την Τετάρτη (13/1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαθέσιμος εν όψει του κυριακάτικου (17/1, 19:30, Novasports 1HD), πολύ σημαντικού αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αν και ο Λάζλο Μπόλονι θα περιμένει να δει πρώτα σε τι κατάσταση είναι -εφόσον «μπει» από την Τετάρτη στο πρόγραμμα της ομάδας- πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Στην προπόνηση επανήλθε και ο Φάνης Μαυρομμάτης, που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε απ’ το Σάββατο (9/1). Αντίθετα, αποφόρτιση ακολούθησαν οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Μολό. Ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Σαβιέρ, Μπεκ.

Σε ότι αφορά τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Φραν Βέλεθ που συμπλήρωσαν κάρτες (4 κίτρινες) στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (10/1) με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Ολλανδό να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με το Βόλο (εκτός, 27/1) και τον Ισπανό στον αγώνα της 20ής αγωνιστικής με τη Λαμία (εντός, 30/1). Στο ματς με το Βόλο έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης