Αλλαγές υπήρξαν στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από τη σημερινή συνεδρίαση του.

Πιο συγκεκριμένα ο εκ των νομικών του «τριφυλλιού», Λεωνίδας Μπουτσικάρης αποφασίστηκε να αντικαταστήσει στη θέση του αντιπροέδρου τον Χρήστο Πλιάτσικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο κ. Μπουτσικάρης θα είναι ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στα θεσμικά όργανα, ενώ ο Γιάννης Παναγιωτίδης αναβαθμίστηκε σε β’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ.  

Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκε η συνεργασία με την ΚΑΕ για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη μέσω των εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναδιάρθρωση του Δ.Σ. και συνεργασία με ΚΑΕ για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του Δ.Σ., ο κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει χρέη Α’ Αντιπροέδρου, με τον επιπλέον ρόλο εκπροσώπησης της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA), ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης -από μέλος- αναλαμβάνει χρέη Β’ Αντιπροέδρου, ενώ αποχωρεί από τη σύνθεση του Δ.Σ. ο κ. Χρήστος Πλιάτσικας.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε την έγκριση του πλάνου συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης