Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό ενόψει της αυριανής (06/03, 19:30) αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την 25η αγωνιστική της Super League, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής (05/03) αποχώρησε με τράβηγμα στον προσαγωγό ο Σεχ Νιάς και τέθηκε νοκ-άουτ απ’ το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Το πρόβλημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι πλέον μεγάλο για τους «πράσινους», καθώς για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζεται κι ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του), ενώ λείπει με τραυματισμό και ο Βέλεθ που θα μπορούσε να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός αμυντικός έκανε θεραπεία λόγω του προβλήματός του στον προσαγωγό, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ. Εκτός από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα μείνει και ο Μολό λόγω καρτών (4 κίτρινες).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για τα Ιωάννινα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 21 παίκτες, οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης