Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (Κυριακή 28/02, 19:30, Novasports 1) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει εδώ και μέρες στον αστράγαλο, ενώ αποκλείστηκε και ο Γιουνούς Σανκαρέ που «τρέχει» για να προλάβει τη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (03/03, 20:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα προπόνησης του Σαββάτου (27/02) περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι. Ατομικό ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μπουζούκης, Μπεκ και θεραπεία ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης