Οριστικά χωρίς τον Φραν Βέλεθ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (14/03 19:00) ντέρμπι για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Οι νέες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Ισπανός αμυντικός στον προσαγωγό κατά την προπόνηση της Τετάρτης (10/03) και τον οδήγησαν ξανά σε ατομικό πρόγραμμα έχουν συγκεκριμένο λόγο. Ο Βέλεθ ταλαιπωρείται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες από ένα ελαφρύ ράγισμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού ποδιού (στο ύψος του νυχιού) που δεν του επιτρέπει καλά καλά να βάζει ούτε αθλητικό παπούτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί μέρες δεν «πατάει» καλά το πόδι του, ακόμη κι όταν κάνει μικρές ασκήσεις, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί (και) ο προσαγωγός του και να αισθάνεται ενοχλήσεις που δεν του επιτρέπουν να γυμναστεί ούτε στο 30%.

Ο Βέλεθ θα κάνει μόνο συγκεκριμένες ατομικές ασκήσεις για μία εβδομάδα, με στόχο να «μπει» απ’ τα μέσα της επόμενης και να προσπαθήσει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, που θα πραγματοποιηθεί στο Σαββατοκύριακο 20-21 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης