Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Αλεξανδρόπουλο για νέο τριετές συμβόλαιο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, 16:36
Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Αλεξανδρόπουλο για νέο τριετές συμβόλαιο

Την κοινή πορεία τους έως το καλοκαίρι του 2024 θα συνεχίσουν ο Παναθηναϊκός κι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, καθώς το πρωί της Παρασκευής (28/05) οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο.

Το τελικό ραντεβού με την πλευρά του 19χρονου μέσου έβγαλε... λευκό καπνό, έπειτα από συζητήσεις που κράτησαν περίπου ένα μήνα.

Έτσι οι «πράσινοι» κατάφεραν να «δέσουν» με νέο πολυετές συμβόλαιο το πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ τους, έναν παίκτη που έχει μπει ήδη στα «μπλοκάκια» πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Ο Αλεξανδρόπουλος θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του -που θα του αποφέρει συνολικά ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους- τη μεθεπόμενη εβδομάδα, αφού ολοκληρώσει πρώτα τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λιχτενστάιν το Σάββατο 5 Ιουνίου.

Αξίζει, τέλος, να επισημανθεί πως στο νέο συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό δεν θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης (buy-out), παρά το γεγονός ότι αρχικά υπήρξε συζήτηση και διαπραγμάτευση πάνω σ' αυτό το κομμάτι.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, 16:53