Έπειτα από περίπου δύο μήνες, ο κορωνοϊός επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Στον τελευταίο μοριακό (PCR) έλεγχο που διενεργήθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» εντός των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Το επιβεβαιωμένο περιστατικό έχει απομονωθεί και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το πρωί της Μ. Τρίτης (19/4) την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20/4), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να υπολογίζει πλέον και στον Χουάνκαρ, που εξέτισε την ποινή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (έγινε δεκτή η έφεση των «πράσινων» και η αρχική τιμωρία των 3 αγωνιστικών, «έπεσε» σε μία αγωνιστική), συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά την 24μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό με τη Λαμία συγκροτούν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης