Ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε -όπως αναμενόταν από την Τετάρτη (4/11)- σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων έπειτα από δύο εβδομάδες παραμονής στα «πιτς» λόγω διαστρέμματος. Ο Ισπανός αμυντικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα που περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις, ωστόσο αισθάνεται ακόμα μικροενοχλήσεις στον αστράγαλό του.

Θα χρειαστεί πάντως, να «σφίξει» τα… δόντια, για να μπορέσει να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο (7/11) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, καθότι έχει ήδη τεθεί εκτός μάχης ο Αχιλλέας Πούγγουρας (έκανε θεραπεία λόγω του χτυπήματος στη μέση), ενώ δεν είναι απόλυτα έτοιμος ούτε ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, το τελευταίο δεκαήμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν εντέλει κριθεί, πως δεν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει ούτε ο Βέλεθ το Σάββατο στην ενδεκάδα, το πρόβλημα στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας θα γίνει τεράστιο, καθώς ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ, για να αγωνιστεί ως παρτενέρ του Μπαρτ Σένκεφελντ, θα είναι ο 19χρονος Δημήτρης Καραγιάννης, που μετράει μόλις λίγα λεπτά συμμετοχής στη Super League. Ή θα χρειαστεί να οπισθοχωρήσει ο Κουρμπέλης στην άμυνα, στερώντας ωστόσο μία βασική επιλογή στον άξονα για τον Λάζλο Μπόλονι.

Περισσότερα θα διαφανούν στην αυριανή (Παρασκευή 6/11), τελευταία προπόνηση των «πράσινων» στο «Γ. Καλαφάτης», όπου ο Βέλεθ θα δοκιμάσει το πόδι του σε πολύ πιο έντονες συνθήκες και θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην απαιτούμενη κατάσταση για να ξεκινήσει βασικός.

Οι Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιοάν Μολό συνέχισαν με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την προπόνηση, ο Μπόλονι έδειξε στους παίκτες του στιγμιότυπα από τον αγώνα με τον Απόλλωνα, εστιάζοντας κυρίως σε λάθη τους στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και σε 2-3 αδράνειες (όπως αυτή στο 92ο λεπτό με την κεφαλιά του Λισγάρα) που θα μπορούσαν να έχουν κοστίσει στους «πράσινους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης