Σε… συναγερμό βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (16/1) ο Παναθηναϊκός, καθώς ο αδερφός κι ατζέντης του Εμάνουελ Ινσούα, Μαξιμιλιάνο, μετέφερε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» το πολύ έντονο ενδιαφέρον από σύλλογο των Η.Α.Ε. για την -εδώ και τώρα- αγορά του 28χρονου Αργεντινού μπακ.

Μέχρι αυτή την ώρα, επίσημη πρόταση από την αραβική ομάδα, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, είναι η Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ, δεν έχει φτάσει στο email της «πράσινης» ΠΑΕ, ωστόσο, ο Μαξ Ινσούα ενημέρωσε λεπτομερώς τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, πως οι Άραβες ενδιαφέρονται πολύ για την απόκτηση του «Πότσο», συμπληρώνοντας πως «βρισκόμαστε εν αναμονή επίσημης πρότασης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία πρόταση που, όπως τουλάχιστον διέρρεε η πλευρά του ποδοσφαιριστή, μπορεί να καταφτάσει είτε το βράδυ της Παρασκευής (17/1), είτε το αργότερο έως το Σάββατο (18/1) και θα περιλαμβάνει ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 400.000 έως 500.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό. Χωρίς ωστόσο, διάθεση από την πλευρά των Αράβων να ανέβουν άλλο στα χρήματα που προσφέρουν.

Αντίθετα, τα λεφτά που προσφέρει ο αραβικός σύλλογος προς τον παίκτη, είναι… εξωπραγματικά και ξεπερνούν το 1,5 εκατ. σε ετήσια βάση, τη στιγμή που οι εφετινές απολαβές του στο «τριφύλλι» είναι 280.000 ευρώ.

Εάν η πρόταση των Αράβων προς τον Παναθηναϊκό λάβει επίσημο χαρακτήρα τις επόμενες ώρες, οι «πράσινοι» θα είναι ουσιαστικά με «δεμένα» χέρια, διότι το συμβόλαιο του Ινσούα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν υπάρχει πλέον καμία περίπτωση να ανανεωθεί. Κάτι που φάνηκε άλλωστε κι από τις έως τώρα διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, όπου σημειώθηκε τεράστια απόσταση ανάμεσα σ’ αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και σ’ αυτά που αξιώνει ο Αργεντινός (πάνω από 550.000 ευρώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, εάν ο Ινσούα δεν πωληθεί, ο Παναθηναϊκός θα τον χάσει την 1η Ιουλίου, δίχως να βάλει… ευρώ στο ταμείο του και όπως γίνεται αντιληπτό, τα περιθώρια ευελιξίας από την πλευρά των «πράσινων» είναι «μηδενικά». Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στο «τριφύλλι» και γι’ αυτό από το βράδυ της Πέμπτης (16/1), ο Τσάβι Ρόκα έχει αρχίσει να «ψάχνεται» πολύ έντονα στην αγορά, για βασικό αριστερό μπακ, προκειμένου να καλύψει μέχρι το τέλος του μήνα, το κενό που θα δημιουργηθεί στην αριστερή πτέρυγα, εφόσον πωληθεί ο Ινσούα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης